Lumene on Suomen markkinajohtaja ihonhoidon ja värikosmetiikan tuotteissa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 82 miljoonaa euroa ja työntekijöitä Lumenella oli noin 500 henkilöä. Lumene on toiminut Suomen yhtenä näkyvimmistä kosmetiikkabrändeistä jo yli 45 vuoden ajan. Sen menestyksen salaisuutena ovat olleet pohjoisen luonnon elinvoimaiset raaka-aineet sekä vahva teknologiaosaaminen.

Lumene on käyttänyt SAP-toiminnanohjausjärjestelmää laajasti vuodesta 2004 alkaen. SAP:ia käytetään Lumenella monipuolisesti koko yrityksen ydintoimintojen hallintaan. BPS:n kanssa tehtävällä jatkuvalla pienkehityksellä SAP-järjestelmää on kehitetty kattamaan laajemmin eri prosesseja ja uusia liiketoimintajärjestelyjä sekä yhtenäistämään tietoa. Lisäksi Lumenen SAP-järjestelmään on liitetty integraatioiden kautta useita muita järjestelmiä vuosien varrella.

BPS on toiminut Lumenen pitkäaikaisena SAP-ylläpitokumppanina vuodesta 2011 saakka. Kestävällä kumppanuudella Lumene on saavuttanut hakemiaan merkittäviä hyötyjä: joustavuutta, kustannustehokkuutta ja asiakaslähtöistä palvelua. BPS:n kumppanina Lumene voi aidosti luottaa ylläpitopalvelunsa tarjoajaan ja haasteiden ilmetessä ongelman nopeaan ratkaisuun.

BPS:n vahvuuksina Lumene näkee ketteryyden, laadukkaan palvelun sekä keskittymisen olennaiseen. Vahvan ammattitaidon avulla BPS keskittyy asiakkaan tarpeiden toteuttamiseen, mikä on palvelun kantava ydin. Pitkäaikainen yhteistyö ja nimetty palvelukoordinaattori ovat mahdollistaneet myös luottamuksen synnyn ja tehostaneet palvelun laadukasta toteutusta. Globaali järjestelmä sekä luotettavasti ja joustavasti järjestetty ylläpito ja pienkehitys turvaavat kansainväliset kasvumahdollisuudet Lumenelle.

“BPS on pitkäaikainen luottokumppanimme SAP –järjestelmän ylläpidossa ja pienkehityksessä”, Lispe Tammivaara, Head of Sales Operations / IT Manager, Business Solutions, Lumene Oy