Korkealuokkainen palvelu ja yli sadan vuoden perinteet ovat tehneet Wihuri Oy Aarniosta yhden Suomen suurimmista päivittäistavaratuotteiden tukkukaupoista. Aarnion Metro-tukku tarjoaa lähes 30.000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita. Metro on valtakunnallinen ketju, joka on paikallisesti läsnä 25 pikatukulla sekä koko maan kattavalla toimitusmyynnillä ja asiakaslähtöisesti räätälöidyllä myyntiorganisaatiolla. Metro-tukku palvelee päivittäin yli 30 000 asiakasta ja yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 500 miljoonaa euroa.

Aarnion strategian yksi virstanpylväistä on innovointi ja jatkuva parantaminen. Tukkukauppa toimiikin määrätietoisesti pysyäkseen kehityksen kärjessä. Aarnio lunastaa jatkossakin lupauksen asiakkaille kehittämällä toiminnanohjaustaan.Vuonna 2016 BPS:n kanssa toteutetun toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprojektin avulla Aarnio otti tärkeän askeleen kohti SAP HANA-teknologiaa ja sen tuomia uusia kehitysmahdollisuuksia. Tällä tavoin tukkukauppa varmistaa, että pystyy myös tulevaisuudessa vastaamaan jatkuvasti uudistuviin tarpeisiin markkinassa.

BPS toimi vahvasti mukana projektissa. Tarkka projektisuunnitelma, vahva projektinveto sekä toimiva ja avoin kommunikaatio eri osapuolten välillä mahdollistivat projektin onnistuneen läpiviennin. Projektin toteutus oli tehokas ja sovitut aikataulut pitivät koko projektin toteutuksen ajan. Aarnion valintaan vaikuttivat BPS:n luotettavuus, sitoutuminen, tietotaito sekä kommunikaatiotaidot, joita testattiin jo ennen projektin alkua. Näin Aarnio pystyi varmistumaan oikean yhteistyökumppanin valinnasta.

Aarnio näkee BPS:n vahvuuksiksi ammattitaitoisen projektinhallinnan ja yhteistyön sujuvuuden. Myös BPS:n Unkarin palvelukeskuksen osaavat ohjelmointiasiantuntijat osoittautuivat arvokkaaksi projektin toteutuksessa. Uuden SAP-toiminnanohjausjärjestelmän version avulla Aarnio mahdollistaa tulevaisuuden digitalisaation tuomat liiketoimintamahdollisuudet sekä toimintakykynsä jatkuvan parantamisen. Aarnio suosittelee lämpimästi BPS:ää kumppaniksi projektien toteutukseen.

“Toteutimme BPS:n kanssa onnistuneen toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprojektin, jossa otimme askeleen kohti SAP HANAa ja sen tuomia uusia kehitysmahdollisuuksia ” Aki Pousar, Kehitysjohtaja, Wihuri Oy Aarnio