Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet päivittäistuotteiden ja kosmetiikan maahantuonnissa, markkinoinnissa ja valmistuksessa. Koko konsernin liikevaihto oli 187,1 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja se työllistää yhteensä 534 henkilöä. Konserniin kuuluvat maahantuoja ja markkinoija Oy Transmeri Ab, sopimusvalmistaja Transmeri Logistics sekä Banmark, Sultrade ja Miraculous.

Vuonna 2016 Transmerille tuli äkillisiä ja tilapäisiä tarpeita SAP-osaajille. Tilanteet syntyivät luonnollisten muutosten kautta: äitiysloman alkaessa ja henkilömuutosten tapahtuessa. BPS:n kaksi asiantuntijaa työskentelivät kiinteänä osana Transmerin organisaatiota muutamien kuukausien ajan, IT -tuessa ja asiakaspalvelutiimissä. BPS:n SAP-ammattilaiset aloittivat Transmerilla lyhyellä varoituksella, jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä yhteydenotosta.

Vahva SAP-ammattitaito oli Transmerin organisaatiolle olennainen edellytys valinnalle. Käytössä oleva järjestelmä sisältää useita eri osa-alueita varastonhallinnasta taloushallintoon eikä ammattitaitoisia henkilöitä ole helppo löytää nopealla varoitusajalla. BPS olikin luonteva valinta kumppaniksi vankan SAP-kokemuksen vuoksi ja Transmeri pystyi luottamaan BPS:n ammattilaisten pätevyyteen.

Transmerin saavuttamat merkittävimmät hyödyt olivat liiketoimintojen häiriötön jatkaminen, varmuus ammattitaitoisesta työntekijästä ja mahdollisuus keskittyä rauhassa pysyvän ratkaisun löytämiseen. Perehdytyksessä säästettiin huomattavasti aikaa, kun BPS:n ammattilainen pystyi aloittamaan tuottavan työn saman tien. BPS:n asiantuntijat toivat myös esiin uusia käyttötapoja ja kehitysideoita toimiessaan täysivaltaisina tiimijäseninä.

BPS:n vahvuudet ovat Transmerin mukaan ymmärrys SAP-prosesseista ja -toiminnoista, joustavuus, asiantuntevuus ja helppo lähestyttävyys. Esimerkiksi sovittua palvelujaksoa pystyttiin pidentämään ongelmitta suunniteltua pidemmäksi. Kommunikointi BPS:n kanssa on ollut luontevaa ja keskustelu teknisistäkin asioista on sujunut käytännönläheisesti. Transmeri käyttäisi erittäin todennäköisesti BPS:n Insourcing-palveluita uudelleen vastaavissa tilanteissa.

”Saimme äkillisen resurssipulan sattuessa BPS:n osaavan SAP-ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme alle kahden viikon kuluttua yhteydenotostamme” Saila Pitkäjärvi, Customer Service Manager, Transmeri Logistics

 

———

Vanhempainvapaat, sesongin kiireajat, äkilliset henkilömuutokset ja kehitysprojektit ovat tyypillisiä tilanteita, jolloin tarvitaan tilapäisiä osaavia henkilöitä vahvistamaan toimintoja. BPS:n Insourcing Services tarjoaa vahvistusta organisaatiollesi juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Tarjoamme tarpeidenne mukaan käyttöönne SAP-konsultin loppukäyttäjästä ja IT tuesta SAP asiantuntijaan ja projektinvetäjään. Käytettävissänne on laaja-alaisesti osaavia talouden, oston, myynnin, varaston, asiakaspalvelun ja tuotannon SAP ammattilaisia. Me autamme mielellämme.

 

 

Jos teille nousee äkillisiä tarpeita, ota yhteyttä liiketoimintajohtajaamme Janina Luotoon.

 

Janina Luoto

Janina Luoto

Liiketoimintajohtaja

Sähkoposti:   janina.luoto[at]bps.fi

Puhelin:   +358 40 574 1266