Uutena liiketoimintajohtajanamme aloittaa 14.2.2018 it-alan raudanluja ammattilainen Piia Hoffsten. Lämpimästi tervetuloa huipputiimiimme! Annetaan Piian kertoa omin sanoin itsestään:

“Taustaltani olen ICT-alan kokenut asiantuntija. Viimeisten seitsemän vuoden ajan olen työskennellyt erilaisten teknologioiden parissa Microsoftilla vastaten asiakkuuksista mm. palveluliiketoiminnan puolella sekä asiakas – ja kumppanityytyväisyys yksikössä tiiminvetäjänä. Erityisosaamistani on pilvipalvelut ja minulla on kattava tuntemus eri toimialoista, mukaan lukien julkisesta sektorista.

BPS:llä tavoitteenani on luoda yhdessä koko tiimin kanssa lisää kasvua sekä kehittää uusia liiketoimintamalleja ja -alueita. Olen ennen kaikkea tiimipelaaja ja arvostan avointa ilmapiiriä sekä energistä tekemisen meininkiä. Työskentelen intohimoisesti ja tavoitteellisesti päämäärieni eteen, unohtamatta kuitenkaan sitä, että töissä tulee olla myös hauskaa.

 

 

Minulle tärkeää on aito sydämen palo siihen mitä teen. Voittajajoukkue ei synny itsekseen, vaan se vaatii jokaiselta tiimin jäseneltä itsensä ylittämistä ja saumatonta yhteistyötä. Tärkeintä loistavassa tiimissä onkin motivoituneet ja osaavat ihmiset ympärillä, jotka innostavat tekemään yhdessä isoja asioita.

Uskon vahvasti kasvuun ja kehittymiseen ja siihen, että tulemme tekemään merkityksellisiä asioita yhdessä asiakkaidemme ja tiimimme kanssa. BPS:n arvomaailma ja tapa tehdä asioita vastaa omaani ja olen erittäin innostunut aloittamaan roolissani liiketoimintajohtajana. Teknologian avulla voi todellakin jättää jäljen ja saada muutosta aikaan parempaan huomiseen meille kaikille”