Naistenpäivän lähestyessä päädyimme tutkailemaan omaa huipputiimiämme ja sen jäseniä. Huomasimme BPS:n olevan positiivinen poikkeus teknologia-alalla, sillä perinteisesti alan yrityksissä naisia on vain viidennes työntekijöistä. Parinkymmenen hengen ydintiimistämme naisia on lähes puolet ja viiden hengen johtoryhmästämme 60 prosenttia. Vau!

Naistenpäivän kunniaksi halusimme nostaa ensimmäisen ”Employee Highlight” – julkaisumme päätähdeksi pitkäaikaisen palvelujohtajamme, johtoryhmän jäsenen ja partnerin Satu Laisin.

 

Satu on ollut kiinteänä osana tiimiämme jo vuodesta 2009 ja häntä voidaankin tituleerata toimistomme laaja-alaiseksi SAP-guruksi. Hän on toiminut useiden asiakkaidemme asiakkuusvastaavana ja projektipäällikkönä ja erityisen kokenut hän on myynnin ja jakelupuolen prosesseissa. Koulutukseltaan Satu on kauppatieteiden maisteri ja toiminut aiemmin urallaan tuotepäällikkönä sekä markkinointipäällikkönä.

 

Pyysimme tiimiläisiämme kuvailemaan Satua ja he nostivat seuraavia asioita esiin:

 

Satu on huippu tyyppi, joka on aina luotettava ja reilu. Satu on todella ahkera ja sitoutunut koko tiimin yhteiseen menestykseen. Sadun määrätietoinen työskentely asiakkaidemme hyväksi huokuu hänen päivittäisestä toiminnastaan.

Esille nousi, että Sadulta voi pyytää ja saada apua tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on hyvä ratkomaan ongelmatilanteita pitkäjänteisesti. Jokaisessa vaikeassakin tilanteessa on aina päästy yhdessä eteenpäin pohtimalla ja etsimällä siihen yhdessä ratkaisua. Satu on tunnettu kärsivällisyydestään eikä menetä hermojaan, vaan jaksaa aina neuvoa ja opastaa tiimiläisiä. Hänellä on aina aikaa auttaa, vaikka hän olisikin kiireinen.

Asiantuntijana Satu on analyyttinen, tarkka ja rauhallinen. Sadulla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakkaiden eri järjestelmistä ja usein vastaus ongelmatilanteeseen tuleekin kuin apteekin hyllyltä. Tiimiläiset kuvailevat, että Satu on erityisen hyvä saamaan asioita tapahtumaan. Hän osaa neuvoa aina selvät suuntaviivat ja hän opastaa tarkasti, miten kussakin tilanteessa kannattaa edetä.  Tiimiläisten mukaan Sadun vahvuuksia on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen. Hän osaa myös kääntää asiakkaan liiketoimintatarpeet hyvin selkeiksi teknisiksi määritelmiksi esimerkiksi kehittäjille.

Porukkamme kehuu Satua älykkääksi, lojaaliksi ja vastuuntuntoiseksi persoonaksi. Hän on tiimiläisenä aidosti läsnä ja oikeasti välittää, mitä työkavereille kuuluu niin työympäristössä kuin henkilökohtaisessakin elämässä. Satua tituleerataankin yhdeksi BPS:n tiimin tukipilariksi.

 

Tiimiläistemme kommentteja:

  ”Satu on huippu tyyppi! Hän tuntee hyvin asiakkaat ja heidän järjestelmänsä, helppo pyytää apua”

”Satu on työntekijä, joka saa asioita tapahtumaan. Hän on doer ”

”Näen hänet yhdeksi työpaikkamme tukipilareista”

”Näiden kuuden vuoden aikana, joina olen tuntenut Sadun ja erityisesti alkuvaiheessani hän oli uskomattoman iso apu SAPin, prosessien ja parhaiden toimintatapojen oppimisessa”.