Me BPS:llä haluamme auttaa jakamalla kaikille hyvää kesämieltä. Järjestämmekin keskiviikkona 20.6.2018 perinteisen hyväntekeväisyyskeräyksemme Suomen Punaiselle Ristille ja haastamme sinut mukaan lahjoittamaan.

Keräys tapahtuu keskiviikkona 20.6.2018 klo 15.30 – 16.30 Pohjois-Tapiolassa, osoitteessa Valkjärventie 1. Keräämme lahjoitukset ja lajittelemme ne valmiiksi Suomen Punaiselle Ristille. Lahjoittamalla vanhat aarteesi eteenpäin autat SPR:n toimintaa ja tuet avuntarpeessa olevia.

Lahjoituksina voit tuoda seuraavia: astioita, kodintarvikkeita, –esineitä ja –tekstiilejä, kenkiä ja laukkuja, vaatteita, asusteita, lahjatavaroita, kirjoja, leluja ja lastentarvikkeita, urheiluvälineitä sekä huonekaluja. Huonekalulahjoitusten tulee olla ehjiä, puhtaita ja runkorakenteiden tulee olla kunnossa. Niissä saa olla pientä pinttymää ja ajan tuomaa kulumaa, muttei suurempia värimuutoksia. Verhoilun tulee myös olla ehjä, puhdas ja hajuton. SPR ei kunnosta tai korjaa tavaroita, joten tuothan vain puhtaita, ehjiä ja suoraan myyntikuntoisia lahjoituksia.

 

Haastamme mukaan sinut ja yrityksesi mukaan! Nähdään siis keskiviikkona 20.6.2018!

 

Katso videolta tunnelmat viimevuotisesta keräyksestämme

 

Avainsanat: #BPSOwnit #hyväntekeväisyys #välittäminen #SPR

Lisätietoja antaa Valtteri Nikunen (valtteri.nikunen (at) bps.fi)