Tietoa meistä

Olemme ketterä ja kokenut, perheen omistuksessa oleva konsultointiyritys. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksellamme liiketoimintaprosesseista ja SAP-järjestelmäratkaisuista takaamme asiakkaillemme arvoa tuottavan palvelun. Onnistumme silloin, kun asiakkaamme saavuttaa tavoitteensa ja kehittää toimintaansa. Tarjoamme laadukasta palvelua ja vaalimme pitkäaikaisia ja kestäviä yhteistyösuhteita. Skaalaudumme Unkarin ammattitaitoisen palvelukeskuksemme sekä monipuolisen ja laajan konsulttiverkostomme kautta erilaisiin asiakasprojekteihin. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja palvelukeskuksemme Budapestissa. Olemme myös virallinen SAP VAR -kumppani sekä SAP Service-kumppani. Tutustu tarjoamiimme palveluihin tästä

Tarinamme

Yrityksemme on ollut aina perheen omistuksessa ja vakaa toimintamme perustuu perheemme arvoille, jotka ovat ennakkoluuloton eteenpäin katsominen, kestävä kannattavuus, asiakaslähtöisyys ja toisten arvostus. Uskomme kumppanuuteen niin tavassa ajatella kuin toimiakin ja olemme ylpeitä voidessamme edustaa tärkeitä arvojamme. Tutustu tarinaamme alta.

1990-luvun loppupuolella Marjariitta Wakkola näki markkinassa tarpeen ketterälle ohjelmistotoimittajalle, joka kuuntelisi asiakasta aidosti. Kokemukseensa perustuen hän perusti BPS:n vuonna 1998. Yrityksemme kantavaksi ajatukseksi muodostui silloin järjestelmäprojektien toteuttaminen tavalla, jolla Marjariitta olisi asiakkaana halunnut ideaaliprojektin sujuvan.

Tunnusomainen piirre perheemme yrittäjyydessä on myös aikaisemmin ollut markkinatarpeen näkeminen ja ennakkoluuloton asiaan tarttuminen ratkaisun tarjoamiseksi. Yrittäjäsuvussamme on ollut useassa sukupolvessa apteekkaria, arkkitehtiä, maanviljelijää ja puukauppiasta. Marjariitta ehti itse kasvattaa menestyksekkäästi aikansa suurinta yksityistä, kymmenen liikkeen Jukkala-lastenvaateketjua 1970-luvulla ennen siirtymistään suuryritysmaailmaan. Palo parempien toimintamallien kehittämistä kohtaan veti Marjariitan takaisin yrittäjäksi.

Vuonna 2015 BPS Consulting Finlandissa tehtiin sukupolvenvaihdos, jossa Marjariitan tytär Janina Luoto ja poika Tommi Luoto hankkivat enemmistöomistajuuden yrityksestä. Marjariitta jatkaa edelleen yrityksen toimitusjohtajana.

Arvomme

Yrityksemme arvot ovat meille tärkeitä ja yrityksemme toiminta perustuu vahvasti arvoihimme. Olemme ylpeitä voidessamme noudattaa niitä päivittäisessä toiminnassamme. Keskeiset arvomme koostuvat neljästä eri lupauksesta: ennakkoluulottomasta eteenpäin katsomisesta, kestävästä kannattavuudesta, asiakaslähtöisyydestä sekä toisten arvostuksesta.

Ennakkoluuloton eteenpäin katsominen

Katseemme on suunnattu aktiivisesti eteenpäin ja näin pysymme teknologisen kehityksen kärjessä. Ajattelemme innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti. Innostumme uusista teknologioista ja kehitämme tarjoamiamme palveluita alati asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kestävä kannattavuus

Toteutamme liiketoimintaamme molemminpuolisen ja kestävän kannattavuuden periaatteella. Olemme luotettava kumppani asiakkaillemme, toimintamme on avointa ja läpinäkyvää ja pyrimme aina rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme.

Asiakaslähtöisyys

Tarjoamme laadukasta palvelua, kuuntelemme asiakkaitamme aidosti ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja toimimme asiakkaan pitkäaikaisena strategisena kumppanina.

Toisten arvostus

Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

BPS Consulting Finland Oy

Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, Finland
+358 9 5761 6100
info@bps.fi
VAT: FI14450547
OVT: 003714450547

BPS Consulting Hungary Kft